Pudingot főztem, mikor kihűlt margarint kevertem bele. Kettévettem a krémet - az egyikbe került kakaó és csokiaroma. A korongok egy részét(tetejüket) megkentem citromlekvárral - erre halmoztam a kakaós krémet csúcs formára. Ment a hűtőbe. A többi korongoknál a talpat kentem le lekvárral, és arra került a pudingos krém (mivel minden mászott, én meg már idegbeteg voltam, végül a lekvár csak az egyik korong talpára került, a másikéra pudingkrém). két-két korongot összeragasztottam, aztán hűtő.
Reggel próbáltam csokimázzal bevonni a Mátracsúcsokat - hááát..olvadt, kenődött a krém, én meg a fülemig csokis lettem!
Viszont a 8éves rokonsrác el sem távolodott a tányér 20 cmes közeléből...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése