Az eredeti recepteket jóól átvariáltam:
Az ostyalapokat kör alakúra vágtam. 1 tábla csokit némi olajjal felmelegítettem mikróban - rákentem az első lapra - húsklopfolóval összetört törökmogyorót szórtam rá - újabb réteg ostyalap - olvasztott csoki + mogyoró + pici karamell - növényi hab felverve (benne méz és karamell, és kb fél zacskó zselatin) - ostyalap-csoki +mogyoró - ostyalap - karamell - a maradék krém...most hűűtőben pihen..!
Jóapám szerint túlontúl édes lett, émelyítő ( hmm..én egész jól elvagyok a maradékkal), és az ostya nagyon kemény volt (na, ebben tényleg igaza van! A csokiréteg nemigazán fogta össze, a tejszín pedig nem puhította meg - lényegében vághatatlan volt, és szétesett).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése